Marţi, 19 martie 2024 - 9:40:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primarul Dobre a transformat Primăria Ploieşti în sediu de partid! Angajaţii trimişi acasă mai devreme pentru a lăsa loc PNL


15 mai 2019

Situaţie incredibilă la Primăria Ploieşti cauzată de vizita preşedintelui Klaus Iohannis.

Primarul Adrian Dobre a trimis acasă toţi angajaţii (inclusiv pe cei doi viceprimari) mai devreme cu 45 de minute pentru că...venea preşedintele Iohannis. Că venea preşedintele nu era nicio problemă, dar să dai liber la peste 1000 de persoane doar pentru că şefii de partid au decis ca Iohannis să se întâlnească cu liberalii la sediul Primăriei este de...noaptea minţii.

Mai mult, liberalii nu s-au ascuns şi au umplut Facebookul cu poze din biroul edilului şi din Sala de Consiliu a Primărie, adică din locul în care aleşii locali ploieşteni stabilesc bunul mers al oraşului.

Nu înţelegem de ce nu au organizat liberalii întâlnirea cu Iohannis la sediul PNL Prahova sau la Casa de Cultură a Sindicatelor, cea cu treptele proaspăt vopsite.

Oricum, Adrian Dobre a reuşit ceea ce niciun primar al Ploieştiului, de la Revoluţie încoace nu şi-a permis: să transforme sediul administraţiei publice locale în sediu de partid, cu utilităţile plătite din banii tuturor ploieştenilor!

Felicitări, domnule primar! Puteţi şi mai mult de atât?


PS. Imaginea este publicată pe pagina de Facebook a deputatului Roberta Anastase şi prezinta primarii şi consilierii locali ai PNL in sala de sedinte a Primăriei Ploieşti!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro