Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 9:54:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Crin Antonescu a dat demisionat din fruntea Senatului


5 martie 2014

"Asta era de demonstrat domnule prim-ministru, domnule preşedinte, îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al Senatului", a declarat Crin Antonescu, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, le-a mulţumit, luni, în plenul Parlamentului, social-democraţilor pentru colaborare, precizând că nu ar putea spune că e "o plăcere" să facă "afaceri" cu aceştia, dar şi că face un apel să înceteze cu afirmaţiile că-i aşteaptă pe liberali să se întoarcă în Guvern, relatează MEDIAFAX.

"După ce am avut cinstea să vă asigur că vom vota împotriva acestui Guvern, permiteţi-mi, domnule prim-ministru şi colegi parlamentari din PSD, mulţumindu-vă pentru colaborarea noastră în aceşti ani - nu aş spune chiar că e o plăcere să facem afaceri cu dumneavoastră – dar trebuie totuşi să vă mulţumesc", le-a spus Crin Antonescu social-democraţilor, de la tribuna Parlamentului.

Crin Antonescu a făcut în acelaşi timp un apel la PSD să înceteze cu afirmaţiile legate de faptul că îi aşteaptă pe liberali să se întoarcă în Guvern.

"Încetaţi cu lucruri care nu sunt demne de partide mari, de partide parlamentare, de oameni politici adevăraţi. Încetaţi să spuneţi că aşteptaţi să ne întoarcem, încetaţi să spuneţi că lăsaţi uşile deschise la Guvern. Aflaţi, acceptaţi şi învăţaţi, că există şi onoare şi că există decizii politice care se respectă", a mai afirmat liderul PNL.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro