Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:35:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mihai Apostolache, cea mai nouă achiziţie a lui Mircea Geoană pentru PSRO


17 iunie 2015

Senatorul Mircea Geoană a revenit la Ploieşti, după doar două săptămâni, pentru a prezenta cea mai nouă achiziţie a Partidului Social Românesc (PSRO): fostul deputat Mihai Apostolache.

Apostolache a anunţat la începutul anului că a demisionat din funcţia de secretar general al noului PNL. Surprinzătoare decizia fostului deputat care a renunţat la colaborarea cu un partid (PDL) din partea căruia a avut un mandat de parlamentar, un partid care i-a susţinut candidatura pentru Parlamentul European şi care i-a acordat diverse funcţii de conducere, pentru o formaţiune politică nou apărută pe scena politică şi care nu a reuşit să înfiinţeze filiale în toate judeţene ţării.

Mircea Geoană a explicat că Mihai Apostolache este "un om cu vederi de stânga, care a decis să plece după ce a fost marginalizat în PSD". "Am ţinut legătura permanent cu Mihai Apostolache şi chiar s-a consultat cu mine în diferite decizii pe care le-a luat în ultimii ani", a mai spus Geoană.

Mihai Apostolache a avut două mandate de deputat (2004-2008 şi 2008- 2012), a fost liderul TSD Prahova, vicepreşedinte PDL şi secretar general al aceleaşi formaţiuni politice. Deocamdată nu a primit nicio funcţie în PSRO Prahova, dar Geoană a anunţat că va coordona Comisia Naţională de Administraţie Publică a partidului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro