Marţi, 19 martie 2024 - 11:30:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un fost parlamentar liberal primeşte ajutor de şomaj, dar se plimbă cu un automobil de lux


15 iulie 2017

După ce a fost senator şi prefect de Bistriţa Năsăud, iar firma la care este acţionar a făcut afaceri de milioane de lei cu statul, Cristian Florian a cerut indemnizaţie de şomaj.

Fostul senator PNL a rămas fără loc de muncă în decembrie, după ce nu a mai candidat pentru un nou mandat. Şi-a depus repede actele pentru indemnizaţie de şomaj, iar ajutorul ajunge la 1.600 de lei, scrie Adevărul.

”Da, pentru o perioadă scurtă de timp încă mai iau indemnizaţie. La finalizarea mandatului a fost iarnă, nu m-am mobilizat atunci să-mi caut un loc de muncă, aşa m-am adaptat condiţiilor”, a precizat fostul senator Cristian Florian pentru sursa citată.

Cristian Florian are 40 de ani şi conduce un autoturism BMW de lux, care nu este trecut în declaraţia sa de avere, fiind achiziţionat de firmele familiei sale. Potrivit ultimei declaraţii de avere depuse de Cristian Florian la finalizarea mandatului de senator, acesta deţine o casă şi un apartament în Bistriţa. El dispune de câteva mii de lei pe mai multe carduri de credit şi are o datorie la bancă de 9.000 de euro.

Anul trecut, fostul senator a câştigat bani doar din indemnizaţia lunară de senator, în valoare de 5.220 de lei, însă este acţionar la firma Terra Nostra 2001 SRL, care a declarat pentru anul 2016 o cifră de afaceri de 80.000 de lei şi un profit 0.

În perioada 2008-2014, firmele familiei fostului senator au obţinut 7 contracte cu diferite primării din Bistriţa-Năsăud, dar şi cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca şi cu Primăria Cluj-Napoca.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro