Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:06:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Băsescu, despre portretul candidatului la preşedinţie: Daniel Morar se încadrează


24 aprilie 2014

Preşedintele Traian Băsescu a creionat, la „Adevărul Live“ portretul robot al viitorului preşedinte despre care a spus că ar trebui să aibă experienţă ca politician şi să nu fi făcut parte din regimul comunist.

„M-am hotărât să nu mai fac greşeala să mai enumăr candidaţii dreptei. O să încerc un portret robot: trebuie să fie un om care a probat că a făcut ceva pentru ţară. Nu poţi pune un începător. Trebuie un politician cu experinţă. Un politician care nu a avut nimic în comun cu fostul regim. Eu am învăţat democaraţia.Nu trebuie să aibă 25 de ani, poate 40“, a afirmat şeful statului.
 
Între calităţile viitorului preşedinte, Băsescu a mai trecut în revistă şi capacitatea de negociere politică. „Mi-ar plăcea un om cu capacitate de negociere politică, nu ca mine, din când în când, ci tot timpul. Să poată negocia mereu cu partidele. (...) Mi-ar mai plăcea un politician care, dacă a venit în politică cu un aparatament să-l găsească cu un apartament, sau dacă a venit cu un Mercedes, să vină cu un Mercedes. Să nu-i fi explodat bogăţia între timp “, a mai spus preşedintele. 
 
Întrebat dacă Daniel Morar (fostul şef al DNA şi în prezent judecător la Curtea Constituţională a României)  se încadrează într-un astfel de portret, preşedintele a răspuns: „Sunt mulţi care se încadrează în acest portert robot.S-ar putea ca românii să aleagă un alt tip de preşedinte. Daniel Morar se încadrează în portretul pe care l-am făcut“, a mai afirmat Traian Băsescu.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro