Miercuri, 17 aprilie 2024 - 1:37:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pensionat pe caz de boală, vreau în Parlament


11 noiembrie 2012

Sorin Teju, candidatul USL pentru Colegiul 5 Camera Deputaţilor, are o situaţie foarte specială. Om de afaceri prosper în zona Văleni, Teju încasează de la stat o pensie de boală. În actele medicale ale proaspătului liberal este scris că omul are incapacitate totală de muncă. Cu alte cuvinte nu poate merge la serviciu deoarece este foare, foarte bolnav.


Pe pagina de Facebook a candidatului USL aflăm că timp de zece ani a lucrat la Schela Boldeşti „plecând de la sondor şi ajungând dispecer”. „Am renunţat la această slujbă ca să mă dedic afacerilor personale.Am muncit mai mult , dar răsplata pentru zilele şi nopţile nedormite din pricina implicării mele directe în firmă, nu a întârziat să apară. Respectând legea mi-am dezvoltat tot mai mult afacerea , iar astăzi sunt mândru de realizările mele. Nu-mi lipseşte nimic , am tot ce-mi trebuie ca să duc o viaţă bună şi liniştită în continuare”, povesteşte Teju în descrierea de pe reţeaua de socializare.


Cât despre pensia de boală pe care o încasează lunar, Teju le-a declarat colegilor de la www.observatorulph.ro următoarele:  „După 23 de ani de lucru, la un control medical, am descoperit că valva mea aortică în loc să fie tricuspidă este dicuspidă, ceea ce a dilatat aorta ascendentă. Aceasta implică faptul că eu nu mai am voie să fac efort fizic şi mi-au recomandat medicii să mă pensionez”.  


Păi dacă este atât de bolnav, ce vrea să facă în Parlamentul României? Sau vrea să devină unul dintre chiulangii de top ai Camerei Deputaţilor?
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro