Miercuri, 24 aprilie 2024 - 6:11:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mircea Cosma despre caşcavea şi obraznicia ungurilor VIDEO


9 septembrie 2013

Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, a participat la cea de-a XII – a ediţie a Festivalului Caşcavelei, eveniment  organizat de Primăria Valea Doftanei, în perioada 6-9 septembrie. 

Pe terenul de sport din satul Trăisteni, timp de trei zile, producători din localitate dar şi din ţară vând renumita caşcavea (preparată după o reţetă numai de ei cunoscută). Nu lipsesc nici producătorii de pastramă, carnaţi, ţuică şi vin.

Programul artistic a cuprins o serie de spectacole susţinute de formaţii şi nume consacrate precum: Trupa Alesis, Ansamblul Periniţa, DJ Nino, Şogoriţele, Alin Băicoianu, Marius Ciprian Pop, Constantin Enceanu, David Bryan (Anglia), etc.

La eveniment, alături de câteva mii de turişti veniţi din toate colţurile ţării, au apărut şi politicienii. Printre cei care nu au dorit să rateze renumitul bulz de Valea Doftanei îi amintim pe parlamentarii Georgică Severin, Mircea Roşca, Virgil Guran şi Paul Dumbrăvanu, pe vicepreşedinţii CJ Sebastian Danielescu şi Laurenţiu Rebega, dar şi pe consilierii judeţeni Ludmila Sfârloagă, Rareş Enescu şi Diana Niculescu. Invitatul de onoare al evenimentului a fost academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici.

Urmăriţi discursul lui Mircea Cosma în materialul video


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro