Marţi, 19 martie 2024 - 4:08:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Candidaţi controversaţi la alegerile parlamentare parţiale


3 mai 2014

În politică, Mihnea Costoiu este „garantat” de fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu. A fost mai întâi secretar de stat, apoi a preluat de la aceasta şi funcţia de rector al Politehnicii. La 16 ani, Mihnea Costoiu a fost recrutat de Securitate, dar liceanul de atunci nu şi-a pus semnătura pe nicio notă informativă. Acum, Mihnea Costoiu vrea să ajungă senator ca şi mentorul său în politică, Ecaterina Andronescu.

Sentimentele Gabrielei Szabo faţă de politică s-au schimbat în ultimii şase ani. În 2008, fosta atletă spunea că politicienii sunt nişte oportunişti care dorm în Parlament şi joacă Solitaire. „Am văzut că nu s-a făcut absolut nimic concret pentru cetaţenii României, ci oamenii politici doar şi-au votat legile in interes propriu. (...) Ceea ce ei ne-au transmis este că s-au dus acolo să doarmă şi să joace Solitaire”, spunea Gabriela Szabo în 2008.  În 2008, Gabriela Szabo era curtată de liberali pentru un post de parlamentar, acum este dorită de PSD-işti.

Ilie Năstase îşi mai încearcă o dată norocul în politică. După eşecul din 1996, când a candidat pentru Primăria Capitalei, fostul tenismen se visează senator: „Acum vreau să fac altceva, să mă implic foarte mult să ajut sportul românesc. Vreau să mă implic în legea sponsorizării care există în orice ţară sănătoasă”. Fostul sportiv a fost amendat în 2010 de Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru o declaraţie privind deportarea romilor în Harghita.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro