Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 12:28:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Toamna incendiara pentru Voiculescu


6 iulie 2014

Cererea de stramutare a dosarului ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat pe fond la 5 ani de inchisoare, se va judeca in luna septembrie.

ICCJ va judeca cererea formulata de avocatul lui Voiculescu in data de 24 septembrie. Deocamdata este vacanta judecatoreasca si nu se analizeaza decat cauzele care reprezinta urgente.

Voiculescu vrea sa mute cauza la o alta instanta decat Curtea de Apel Bucuresti pentru ca care are impresia ca sunt presiuni asupra magistratilor care-i judeca dosarul. Exista o posibilitate teoretica sa se ajunga la stramutare prin casare, adica sa se reia judecata.

La ultimul termen al procesului din 1 iulie, avocatii lui Dan Voiculescu au reclamat atitudinea presedintelui noului complet de judecata, Camelia Bogdan, pe care au acuzat-o ca este partinitoare si au incercat de doua ori sa o recuze. “V-ati dovedit partinitoare. Se simte din ceea ce faceti. Ati calcat in picioare drepturile procesuale ale partilor. Nu va luati dusa de val”, i-a spus atunci unul dintre avocati judecatoarei Camelia Bogdan, potrivit Agerpres.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro