Duminică, 11 aprilie 2021 - 1:00:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Dan Voiculescu a demisionat din Senat


25 iunie 2012

Dan-VoiculescuDan Voiculescu a anunţat luni în plenul Senatului că demisionează din calitatea de senator şi implicit de vicepreşedinte al camerei superioare a Parlamentului.


Demisia lui Dan Voiculescu a fost anunţată de la tribună Senatului, deci este oficială. Voiculescu a explicat că a luat această decizie pentru că la ultima şedinţă a Comisiei de Buget Finanţe a fost respins un proiect de dublare a pedepselor pentru evaziune fiscală, proiect susţinut de el şi de PC, în ciuda faptului că în această comisie USL deţine majoritatea.
Daniel Constantin, preşedintele PC, a declarat că a fost decizia personală a fondatorului partidului, generată de "personalitatea politică" a acestuia.
El a reamintit că Dan Voiculescu şi-a mai dat demisia şi în mandatul anterior de senator pentru că proiectul care prevedea reducerea TVA la alimente nu a fost adoptat în parlament.


"Tine strict de voinţa personală a senatorului Dan Voiculescu. USL va guverna în continuare, va avea o majoritate la Parlament care îi permite să treacă toate proiectele. (...)Sigur, am discutat cu dânsul dimineaţa şi am aflat. Am încercat să îl conving să renunţe la acest gest", a mai susţinut Daniel Constantin.


Dan Voiculescu deţinea funcţia de vicepreşedinte al Senatului ocupând postul care revenea PNL, după ce PNL şi PC s-au aliat în Alianţă de Centru Dreapta.


Pe de altă parte, Dan Voiculescu a primit anul trecut verdict definitiv din partea Înaltei Curţi de colaborare cu fosta Securitate, şi asta după ce el a semnat o declaraţie publică pe propria răspundere, potrivit căreia nu ar fi făcut niciodată acest lucru.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(31 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro