Duminică, 28 aprilie 2024 - 11:52:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Partidul Verde Câmpina: ”Solicităm consilierilor PSD şi consilierului Cezar Grama să vină în faţa Consiliului Local şi să explice câmpinenilor de ce au transformat Piaţa în bâlci,”


2 septembrie 2022



Declaraţiile primarului Alin Moldoveanu privind dezastrul lăsat la Piaţa Centrală din Câmpina de liberalul Marian Nistor, directorul demisionar al instituţiei, nu au rămas fără ecou. Reprezentanţii Partidului Verde Câmpina critică în termeni duri ”COALIŢIA ÎMPOTRIVĂ” din Consiliul Local Câmpina.

Publicăm integral comunicatul de presă al Partidului Verde Câmpina: 

Din declaraţiile de presă publice făcute azi de primarul Municipiului Câmpina, constatăm ca problemele legate de Serviciul Piaţa Câmpina sunt mult mari decât am semnalat. Am aflat astfel, că şeful PSD Câmpina, Ioan Musat, a beneficiat de contracte cu Serviciul Piaţă Câmpina, plătite din bani publici, din bugetul alocat de Consiliul Local, unei entităţi cu un management dezastruos, ce a reuşit să facă doar datorii.

Este drept că nu ne suprinde atitudinea şi modul în care înţeleg liderii PSD Câmpina să facă politică, public vorbind despre preocuparea şi neliniştea lor faţă de nevoile cetăţenilor, iar în realitate se înfruptă din banii comunităţii.

Poate aşa se înţelege acum înverşunarea cu care consilierii PSD, domnul consilier Cezar Grama şi nu numai, au apărat fosta conducere a Serviciului Piaţă Câmpina, care acum se dovedeşte că a gestionat banii publici intr-un mod defectuos.

Doar aşa câmpinenii îşi pot explica reacţia consilierilor sus-numiţi în momentele în care noi solicitam clarificări referitoare la situaţia Pieţei şi a conducerii acesteia, mereu aceiaşi consilieri grupaţi în jurul intereselor personale ale celor care au poftit la banul public.

Numai astfel ne putem explica râvna cu care unii consilieri apărau “onoarea” conducerii Serviciului Piaţă, despre care noi am spus că nu a avut studiile solicitate la concursul pentru ocuparea postului respectiv. Aceeaşi explicaţie o are şi limbajul jignitor folosit de domnul consilier Cezar Grama la adresa consilierilor locali şi a angajaţilor Primăriei Municipiului Câmpina.

Deşi am atras atenţia de nenumărate ori în şedinţele Consiliului Local asupra dezastrului de la Serviciul Piaţă, de fiecare dată „COALIŢIA ÎMPOTRIVĂ”, dirijată prin edicte şi executor, a acoperit neregulile conducerii Serviciului Piaţă. Mulţumim colegilor consilieri de la PNL si POL care au solicitat şi ei lămuriri şi care au încercat să afle ce se întâmplă cu adevărat.

Solicităm consilierilor PSD şi consilierului Cezar Grama să vină în faţa Consiliului Local şi să explice câmpinenilor de ce au transformat Piaţa în bâlci, de ce au fost de acord sa se înlocuiască diplomele cu sinecuri şi să se încurce taraba cu executorul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro