Marţi, 19 martie 2024 - 6:30:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Orban: PSD nu-şi poate permite să lanseze mesaje ostile la adresa PNL


7 septembrie 2012

ludovic_orbanDeputatul PNL Lodovic Orban a declarat, joi, după şedinţa Delegaţiei Permanente, că PSD nu îşi poate permite să lanseze mesaje ostile şi a acuzat conducerea USL că ia decizii într-un cerc restrâns.

"Am discutat şi natura relaţiilor cu PSD. Să înţeleagă foarte bine PSD că nu poate să îşi permită, prin intermediul unui lider sau altul, să lanseze mesaje ostile la adresa PNL şi mai ales să înţeleagă că au nişte parteneri, pe care trebuie să îi respecte şi faţă de care trebuie să îşi respecte angajamentele", a declarat Ludovic Orban.

El a spus că nu doar declaraţiile lui Ioan Rus l-au deranjat, dar şi alte declaraţii făcute.

"Vine în întâmpinarea unei percepţii false asupra a ceea ce s-a întâmplat la referendum. Nu graba domnului Antonescu de a ajunge preşedinte a declanşat acest referendum, hai să fim serioşi", a mai spus Ludovic Orban.

Potrivit deputatului PNL, "leadership-ul USL, mai ales în perspectiva alegerilor parlamentare şi a următoarelor evoluţii politice, trebuie să aibă mai mare încredere în baza partidului şi să ţină cont de experienţa şi cunoaşterea pe care o deţin oameni importanţi din partid, de la primari, preşedinţi de consilii judeţene şi parlamentari în funcţie".

"Să nu se mai ia niciun fel de decizie care să nu ţină cont de baza celor două partide", a arătat Orban, apreciind că nu pot deconta mii de oameni nişte decizii la care nu participă.

Ludovic Orban a mai declarat că USL este deja un brand cunoscut, perceput şi sprijinit masiv de populaţia României.

"USL nu are voie să dezamăgească populaţia, iar acest lcuru trebuie să se realizeze prin programe, decizii, soluţii care să fie confome cu aşteptările populaţiei. Acest lucru nu se poate face atunci când deciziile se iau într-n cerc strâns şi nu sunt luate de organismele reprezentative ale celor două partide", a mai comentat Orban.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro