Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:21:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vasile Blaga, noul lider al PDL


23 martie 2013

UPDATE  Vasile Blaga a fost reales preşedintele PDL cu 2.344 de voturi, Elena Udrea obţinând 2.014, iar Monica Macovei - 209 voturi, a anunţat sâmbătă de la tribuna CNE a PDL Mircea Toader, preşedintele comisiei de organizare a Convenţiei Naţionale Extraordinare a partidului.

Aproximativ 5.000 de electori democrat liberali au decis ca Vasile Blaga să rămână preşedintele Partidului Democrat Liberal. Potrivit posturilor de ştiri, Blaga a obţinut aproape 58% din sufragiile colegilor săi de partid.

Tabăra Elenei Udrea speră la un tur al doilea de scrutin.

Alegerile interne din PDL au fost marcate de nereguli, mai mulţi electori negăsindu-se pe liste. A fost nevoie de mai multe intervenţii pentru ca oamenii veniţi la de sute de kilometri să poată vota pentru preşedintele partidului.

Delegaţii la Convenţia Naţională a PDL au votat de asemenea pentru desemnarea preşedintelui Comisiei Naţionale de Integritate, Statut şi Litigii (C.N.I.S.L.) şi a preşedintelui Comisiei Naţionale de Revizie şi Control (C.N.R.C).

Conform www.observatorulph.ro ,Roberta Anastase le-a impus electorilor din Ploieşti să voteze cu Elena Udrea la preşedinţia PDL şi cu Gheorghe Ialomiţeanu la Comisia Naţională de Revizie şi Control (CNRC), funcţie pentru care a candidat şi deputatul PDL de Prahova, George Ionescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro