Joi, 13 iunie 2024 - 1:18:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Blaga: „Niciodată nu i-a trecut domnului Iliescu prin cap să o trimită pe doamna Nina în PE”


18 mai 2014

Democrat-liberalii şi-au prezentat la Ploieşti candidaţii pentru alegerile europarlamenare pe acorduri de muzică populară. Printre mesajele electorale, preşedintele PDL i-a acuzat pe liderii PSD şi PNL că şi-au pus rudele pe listele de candidaţi. Vasile Blaga a avut un avertisment şi pentru colegii din PDL: i-a îndemnat să se mobilizeze pentru ca partidul să obţină un scor cât mai mare la europarlamentare.

Înainte de a începe discursurile de campanie, democrat-liberalii şi-au făcut încălzirea cu un miniconcert de muzică populară. Cum era de aşteptat mai toate mesajele liderilor PDL s-au centrat pe atacarea adversarilor politici.

„Niciodată nu i-a trecut domnului Iliescu prin cap, cu toate păcatele lui, să o trimită pe doamna Nina în Parlamentul European. Păi dacă ne uităm acum la conducerea tânără, la tânăra gardă a PSD, lucrează numai pe clanuri. Domnul Ponta, cel puţin cu numale e premier, doamna e în Parlamentul European, socrul mare e şeful senatorilor PSD”, a spus Vasile Blaga.

„O să-i urmăresc până în gaură de şarpe atâta timp cât fură România, cât ne fură pe toţi, cât au adus corupţia la rang de politică de stat, au adus corupţia pe masa Guvernului”, a spus, la rândul său, europarlamentarul Monica Macovei.

Candidatul PDL la alegerile prezidenţiale, Cătălin Predoiu, a avut un mesaj chiar şi pentru preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

„Nu mai vrem o Europă în care cineva să se joace cu creionul pe hartă, cu carioca, ieri Stalin, azi Putin. Nu suntem toţi ca Victor Ponta, domnule Putin, Republica Moldova va intra în Uniunea Europeană”, a declarat Cătălin Predoiu.

Democrat-liberalii speră că vor obţine cel puţin şapte mandate în Parlamentul European.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 12 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro