Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:47:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Roberta Anastase despre Andrei Volosevici: „Paharul s-a umplut când ploiestenii au rămas fără apă caldă! Am avut motive să regret în fiecare zi că l-am susţinut! ”


31 ianuarie 2023

 

Ruptura dintre liderii PNL Prahova si primarul Andrei Volosevici pare a fi definitivă. După războiul declaraţiilor pe Facebook, Roberta Anastase a recunoscut că regretă că l-a susţinut pe Volosevici pentru cel de al doilea mandat de primar al Ploiestiului si că edilul nu inţelege noţiunea de echipă. 

Intr-o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Ploiesti, senatorul Roberta Anastase, presedintele organizaţiei municipale si unul dintre cei mai mari susţinători ai primarului Andrei Volosevici atât in primul mandat, dar si in campania electorală pentru cel de al doilea, a criticat, elegant, prestaţiile edilului. Intrebată de redactorul Stiri Actuale dacă a regretat vreodată că l-a susţinut pe Volosevici, Anastase a răspuns: 

„Am avut motive să regret în fiecare zi, dar, dincolo de asta, suntem oameni politici, oamenii politici se pot certa, se pot împăca, astea sunt lucruri care nu contează.

Importante sunt faptele şi, până la urmă, noi suntem foarte realişti în evaluările pe care ni le facem ca şi echipă. 

Andrei a beneficiat de toată susţinerea din partea echipei de consilieri, a echipei de parlamentari de Prahova, a preşedintelui Consiliului Judeţean, care este de fapt preşedintele nostru, al organizaţiei judeţene, i-am înţeles şi nevoia de a performa pe scena politică, în sensul de a performa artistic, cu spectacole, cu ieşiri, am trecut peste toate jignirile, atacurile şi toate cele, am zis să nu facem caz, că îl cunoaştem, dar dincolo de asta sunt faptele. Iar paharul s-a umplut în momentul declansării de către domnul primar a crizei termiei, în vară. Toate au o limită, până la oamenii ăia care sunt şi membrii noştri, sunt şi simpatizanţii noştri, care stau la blocuri şi care nu au avut o lungă perioadă de timp apă caldă şi (…), ca urmare a acelei criză, continuăm să avem sincope în livrarea agentului termic. Ăsta este un moment critic, un moment greu pe care noi ştim că îl decontăm umăr la umăr cu el, deşi nu avem nicio vină în ecuaţia asta”,
a spus. Roberta Anastase.

Andrei Volosevici este suspendat din PNL, incă din luna noiembrie 2022, iar Anastase a spus că a fost suspendat, nu pentru spectacolul conferintelor de presă, ci pentru că  nu a îndeplinit niciuna dintre promisiunile din campania electorală. Suspendarea din partid se datorează si derapajelor verbale grave,  ameninţărilor şi jignirilor pe care Volosevici le adresează permanent colaboratorilor si subalternilor săi.

„Deocamdată statutul lui este de suspendat din partid. Va exista o evaluare la 6 luni de la luarea deciziei în care vom stabili atunci dacă drumurile noastre vor mai merge sau nu împreună”, a mai spus Roberta Anastase.



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro