Vineri, 29 martie 2024 - 1:47:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Senatorul Volosevici explică de ce a ales ALDE Prahova


7 decembrie 2016

Senatorul Andrei Volosevici, candidat ALDE pentru un mandat de deputat, explică, într-o postare pe reţeaua de socializare Facebook, de ce a ales ALDE. În termeni clari, Volosevici o acuză pe Roberta Anastase de faptul că nu a mai avut loc pe listele parlamentare ale PNL.

"Sunt inca prahoveni care ma intreaba de ce am ales ALDE.
Nu am vrut sa vorbesc mult despre asta, dar m-am saturat de atata ipocrizie:
Pentru ca cei din PNL Prahova s-au folosit de notorietatea mea la alegerile locale din vara acestui an pentru a scoate un primar, iar apoi m-au considerat nedemn sa fac parte din echipa lor.
De ce?
Pentru ca Roberta Anastase, cea care s-a intors la conducere si candideaza pentru un nou mandat de deputat pe listele PNL Prahova, nu a mai dorit ca eu sa raman in acel partid.
Parerea celorlalti membri nu a mai contat cum nu conteaza nici acum, sub conducerea Robertei la Ploiesti. Si sper ca nu imi vor vorbi despre criterii de integritate cand la PNL exista alesi locali din aceasta vara si candidati la alegerile din 11 decembrie care nu indeplinesc aceste criterii.
Am ales ALDE pentru ca au la Prahova candidati asumati, pe care ii cunoaste lumea, cu bune si rele, pentru ca si-au remediat din greselile trecutului si, spre deosebire de altii, le-au recunoscut, pentru ca mi-au acceptat programul politic si administrativ si pentru ca acum suntem o echipa.
Stiu ca sunt multi liberali dezamagiti, dar si multi ploiesteni descumpaniti de ce s-a intamplat in ultimele luni. Acestora, oamenilor de dreapta, vreau sa le transmit ca pe 11 decembrie au doua optiuni:
- ANDREI VOLOSEVICI, candidat ALDE la Camera Deputatilor, pozitia 2 pe buletinul de vot
SAU
- ROBERTA ANASTASE, candidat PNL PRAHOVA LA CAMERA DEPUTATILOR .

VOTUL DUMNEAVOASTRA VA FACE DIFERENTA!"

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro