Vineri, 29 martie 2024 - 2:10:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ponta: Cred că după europarlamentare vom guverna aşa cum ne-au votat oamenii, ca USL


18 mai 2014

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, la Suceava, că după europarlamentare îşi doreşte refacerea USL, adăugând că peste tot prin ţară pe unde s-a deplasat în această campanie electorală s-a întâlnit cu liberalii din teritoriu care încă susţin proiectul USL.

Premierul a subliniat că preşedintele ţării nu mai trebuie să facă guverne pentru că este sarcina alianţei de guvernare să stabilească premierul. „Alianţa de guvernare, care nu va fi niciodată doar PSD, ci o alianţă şi o majoritate parlamentară care susţine un guvern. Nu-i suficient să te susţină preşedintele ca să fii prim-ministru. S-a văzut în cazul lui Boc sau al lui MRU că a fost un eşec”, a declarat Victor Ponta, adăugând că, în prezent, PSD nu se bucură de majoritate în Parlament.

„În 2016 poate va avea majoritate (n.r.-PSD). Azi nu are şi, sincer să fiu, nici nu mi-aş dori. Nici dacă ar avea majoritate PSD, n-aş vrea să guverneze singur. Eu aş vrea, şi cred că după 26 aşa se va întâmpla, să guvernăm aşa cum ne-au votat oamenii, USL. Că aşa am candidat, ca USL şi programul economic pe baza căruia am obţinut toate aceste rezultate foarte bune nu-i programul PSD. E programul USL”, a afirmat Victor Ponta.

Liderul PSD a ţinut să scoată în evidenţă că oriunde s-a deplasat în campania sa electorală s-a întâlnit cu primari şi autorităţi judeţene de la PNL, iar „în cele mai multe zone sunt USL”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro