Marţi, 14 iulie 2020 - 12:10:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Ponta: Cred că după europarlamentare vom guverna aşa cum ne-au votat oamenii, ca USL


18 mai 2014

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, la Suceava, că după europarlamentare îşi doreşte refacerea USL, adăugând că peste tot prin ţară pe unde s-a deplasat în această campanie electorală s-a întâlnit cu liberalii din teritoriu care încă susţin proiectul USL.

Premierul a subliniat că preşedintele ţării nu mai trebuie să facă guverne pentru că este sarcina alianţei de guvernare să stabilească premierul. „Alianţa de guvernare, care nu va fi niciodată doar PSD, ci o alianţă şi o majoritate parlamentară care susţine un guvern. Nu-i suficient să te susţină preşedintele ca să fii prim-ministru. S-a văzut în cazul lui Boc sau al lui MRU că a fost un eşec”, a declarat Victor Ponta, adăugând că, în prezent, PSD nu se bucură de majoritate în Parlament.

„În 2016 poate va avea majoritate (n.r.-PSD). Azi nu are şi, sincer să fiu, nici nu mi-aş dori. Nici dacă ar avea majoritate PSD, n-aş vrea să guverneze singur. Eu aş vrea, şi cred că după 26 aşa se va întâmpla, să guvernăm aşa cum ne-au votat oamenii, USL. Că aşa am candidat, ca USL şi programul economic pe baza căruia am obţinut toate aceste rezultate foarte bune nu-i programul PSD. E programul USL”, a afirmat Victor Ponta.

Liderul PSD a ţinut să scoată în evidenţă că oriunde s-a deplasat în campania sa electorală s-a întâlnit cu primari şi autorităţi judeţene de la PNL, iar „în cele mai multe zone sunt USL”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(205 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 9 iulie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro