Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:03:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PNL Ploieşti arată o nouă minciună a primarului Andrei Volosevici! "Domnule primar, treziţi-vă!"


9 februarie 2024

Reprezentanţii PNL Ploieşti au reacţionat dur şi rapid după noua conferinţă de presă a primarului Andrei Volosevici, criticând noile minciuni ale edilului, care pare a fi disperat de tavulugul pornit în jurul său. 

"Am urmărit cu stupoare conferinţa de presă a dlui primar Andrei Liviu Volosevici şi am aflat că domnia sa neagă existenţa hotărârii de consiliu prin care s-a stabilit acordarea voucherelor pentru preşcolarii şi şcolarii claselor 0-VIII din Ploieşti.

Îi reamintim dlui primar că HCL - ul a fost votat în luna august şi are numărul 384/ 03.08.2023

- În data de 4 august, primăria a emis un comunicat de presă prin care anunţa apariţia acestui HCL şi transmitea tuturor părinţilor interesaţi modalitatea de lucru pentru solicitarea acestor vouchere, cât şi adresele de mail ale instituţiei care pot fi folosite pentru transmiterea documentelor.

- În data de 19.09.2023, primăria revine cu un nou comunicat de presă prin care informează părinţii că cererile pentru acordarea acestor voucherele se pot depune inclusiv în data de 30 septembrie (ultima zi prevăzută în HCL).

În faţa acestor documente / comunicate reale şi de netăgăduit, îi solicităm dlui primar să-şi rezolve problemele de memorie şi onestitate.

A minţit conştient cei aproape 10.000 de părinţi când i-a invitat să transmită cererile la primărie, deşi ştia că secretarul primăriei nu va acorda de viză de legalitate?

De ce nu a fost acordată acestă viză de legalitate? În câte zile ar fi trebuit ca secretarul primăriei să justifice refuzul de acordare a vizei de legalitate?

A fost transmis către Prefectură  HCL 384/03.08.2023? În cât timp după aprobarea în Consiliul Local a unei hotărâri documentul trebuie transmis la Prefectură pentru controlul de legalitate?

Domnule primar, aţi vrut să vă bateţi joc de un proiect al grupului consilierilor PNL şi aţi reuşit, de fapt , să minţiţi şi să umiliţi 10.000 de părinţi care au aşteptat de la dvs să aplicaţi această măsură de ajutor pentru elevii din Ploieşti.

Prin reaua dvs credinţă aţi blocat timp de 6 luni un proiect benefic pentru copiii ploieşteni."


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro