Joi, 28 martie 2024 - 1:09:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


„Garcea” a fost numit consilier personal al primarului Capitalei


30 august 2017

Vicepreşedinte al Asociaţiei Comercianţilor din Centrul Istoric şi membru al trupei de umor „Vacanţa Mare”, cunoscut pentru rolul „Garcea”, Mugur Mihăescu a fost numit consilier personal al primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Mihăescu va avea ca responsabilitate relaţia dintre municipalitate şi Centrul Istoric al Bucureştiului, atât pe plan urbanistic, cât şi comercial, cultural, curăţenie sau ordine publică.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei, Mugur Mihăescu a fost desemnat în această funcţie în urma consultării cu membrii Asociaţiei Comercianţilor din Centrul Istoric al Bucureştiului.

„Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic şi comercial, iar pe de altă parte se confruntă cu o serie de probleme specifice, deloc simple.

Cei care îşi desfăşoară activitatea zi de zi în această zonă cunosc cel mai bine aceste probleme, aşa că le-am solicitat să-şi desemneze un reprezentant care să vină să lucreze alături de noi. Vreau să demonstrăm totala deschidere a Primăriei pentru rezolvare”, declară Gabriela Firea, potrivit comunicatului Primăriei Capitalei.

Mugur Mihăescu a deschis în 2009, în Centrul Vechi, un pub, iar câţiva ani mai târziu şi un club.

Mugur Mihăescu a cochetat şi cu politica. În 2014 a fost purtător de cuvânt al UNPR. Asta, după ce a fost preşedinte executiv al Partidului Verde şi a candidat, fără succes, pentru funcţia de primar al sectorului 5 din Bucureşti. „Îmi place genul de armată. E mai multă ordine.

E nevoia pe care o am după 20 de ani, de ordine în ţară. Dacă nimeni nu îţi dă ordinea, să ţi-o dea armata. Mi-ar conveni foarte mult o funcţionalitate din asta în zona antreprenoriatului şi a civiliei, şi a nebuniei din civil, şi a ideilor…”, declara Mugur Mihăescu, în 2014, pentru Adevărul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro