Miercuri, 24 aprilie 2024 - 11:39:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare


10 aprilie 2014

Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, a decis definitiv Curtea de Apel Bucureşti, care a admis contestaţia acestuia la decizia din 6 aprilie a Tribunalului Bucureşti, informează Mediafax.

Tribunalul Bucureşti a respins în 6 aprilie, ca neîntemeiată, contestaţia lui Corneliu Vadim Tudor privind candidatura sa la alegerile europarlamentare, decizia fiind atacată la Curtea de Apel Bucureşti.
Vadim Tudor a contestat la Tribunalul Bucureşti decizia Biroului Electoral Central (BEC) prin care i-a fost respinsă candidatura.

Tot la Tribunalul Bucureşti s-au mai judecat alte 24 de contestaţii la decizii similare ale BEC. Între acestea s-au numărat cele depuse de Mircea Diaconu, Gheorghe Funar şi Noua Republică.

În cazul lui Diaconu, Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, admiterea contestaţiei lui Mircea Diaconu privind candidatura sa ca independent la alegerile europarlamentare. În cazul lui Gheorghe Funar şi al Partidului Noua Republică, condus de Mihail Neamţu, instanţa bucureşteană a hotărât să respingă contestaţiile acestora la deciziile BEC.

În cazul în care deciziile vor fi menţinute şi de Curtea de Apel Bucureşti, nici Funar şi nici membrii partidului Noua Republică nu se vor putea înscrie în cursa pentru europarlamentare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro