Luni, 21 septembrie 2020 - 3:48:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Antonescu: „Cică Ponta se retrage din politică"


5 aprilie 2014

„Sunt vesel, sunt bucuros şi aştept cu nerăbdare şi aceste alegeri şi cele care vor urma pentru că am cu cine. Sunt membru şi preşedinte al unui partid în care, acum ştim toţi sigur, în care oamenii nu vin, nu rămân, nu lucrează numai pentru funcţii, pentru putere şi pentru beneficii, ci pentru nişte idei, proiecte şi un tip de solidaritate care ne face puternici atunci când alţii ne cred slabi şi ne numără şansele de a dispărea odată şi odată, de a nu-i mai încurca. Şi misiunea europarlamentarilor români se cam colectivizează. Se vorbeşte în termeni eroici: să meargă acolo să lupte. Candidaţii noştri nu merg acolo în cor, de mânuţă ca fetele socialiste. Sunt fete liberale. Merg acolo pentru o Românie occidentală, europeană”, a spus Antonescu.

”Azi veneam în maşină şi, ce să vezi, cică domnul Ponta se retrage din noiembrie din politică. Prea târziu”, a spus Antonescu. Întrebat dacă îl mai crede sau nu, pe premier, acesta a replicat ”În general nu. Eu am şi prin fire un set de reguli. E costisitor, poţi să pierzi mult, dar decât să fii prea suspicios şi să-i consideri pe toţi din capul locului mincinoşi şi după vreo 2-3 ani stai domne că ăsta e om serios eu pornesc ca şi cu prezumţia de nevinovăţie cu prezumţia de încredere. Eu porţia de încredere în deomnu Ponta mi-am consumat-o”.

”Şi eu cred că după alegerile prezidenţiale, indiferent cine va fi ales preşedinte, se va recompune o majoritate în funcţie de sau în consecinţa rezultatelor de la prezidenţiale. Şi eu cred că dacă noi vom câştiga această bătălie atunci este foarte probabil să existe o moţiune de cenzură, o cădere a guvernului Ponta şi formula noastră, Klaus Iohannis un candidat de prim-ministru în jurul căruia după părerea mea se pot foerma mai multe guverne posibile, inclusiv, de pildă, un guvern de uniune naţională, ar fi o chestiune destul de interesantă. Domnul Iohannis se bucură nu doar de încrederea cetăţenilor, şi în fond acesta este lucrul primordial, totuşi vorbim despre omul care în acest moment, sigur, sunt doar nişte sondaje, dar în acest moment, şi asta nu contestă nimeni, este omul din câmpul politic, din activotatea politică, cu cea mai mare încredere”.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(128 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Ganea_Primar

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Servicii medicale de calitate la standarde europene

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 septembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro