Duminică, 11 aprilie 2021 - 2:53:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Doar 30 de pesedişti au demisionat la Ploieşti! Liberalii cumpără membrii de partid?


10 noiembrie 2016

Bomba a fost dezamorsată! Miile de social democraţi care demisionau din organizaţia municipală Ploieşti sunt doar 30. Situaţia reală este explicată de PSD Ploieşti într-un comunicat de presă pe care îl publicăm integral.

"Faţă de articolele de presă apărute în ultimul timp în presa locală care anunţă  disfunctionalităţi ale organizaţiei locale PSD Ploieşti, vă informăm pe această cale că organizaţia municipală funcţionează în continuare în parametrii normali. În această perioadă punem la punct calendarul acţiunilor pentru campania electorală, campanie în care vor fi angrenaţi toţi membri de partid.

Pe această cale dorim să dezminţim numărul de demisii speculat în mediile publice prahovene de persoane care încearcă să destabilizeze organizaţia noastră în pragul alegerilor parlamentare. În realitate, la secretariatul PSD Ploieşti au fost înregistrate doar 30 de demisii, toate persoanele fiind angajate ale SGU Ploieşti.

PSD Ploieşti va continua să lucreze pentru ploieştenii care ne-au acordat de atâtea ori încrederea. Avem un proiect pentru Ploieşti şi acest proiect trebuie pus în aplicare prin activitatea noastră conjugată.

Pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 ne-am propus să ne clasăm pe primul loc în preferinţele ploieştenilor, iar acest rezultat se obţine doar prin muncă şi unitate. În echipa noastră au loc toţi cei care cred în valorile social democrate. Ploieştiul a demonstrat la ultimele alegeri locale că a mers pe cartea social-democraţiei şi promitem să nu ne dezamăgim susţinătorii."

Vă reamintim că viceprimarul Cristian Ganea, preşedintele PSD Ploieşti, a publicat o declaraţie de presă în care anunţă că nu intenţionează să demisioneze din funcţiile publice şi politice pe care le deţine.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(422 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro