Închideți
Marţi, 19 noiembrie 2019 - 2:29:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Congresul PDL începe la restaurant


14 februarie 2013

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a convocat o întâlnire a mai multor lideri locali din partid, programată pentru duminică. Locul negocierilor politice ar urma să fie restaurantul „Diesel“ din Capitală.

La întrunire sunt invitaţi printre alţii, o serie de lideri precum Gheorghe Flutur, Gheorghe Falcă, Florin Popescu sau Mircea Hava.

Preşedintele PDL încearcă să îi convingă pe aceştia să semneze pentru moţiunea pe care o va susţine la Convenţia Naţională din 23 martie.

Potrivit statutului PDL, Birourile Permanente ale organizaţiilor judeţene organizează dezbateri asupra tuturor proiectelor de moţiune la cererea liderilor moţiunilor, cu cel puţin zece zile înaintea datei de desfăşurare a Convenţie Naţionale, invitând la dezbatere pe toţi membri Colegiului Director Judeţean.

Cu cel puţin şapte zile înainte de data convocării Convenţiei Naţionale, Colegiul Director Judeţean, întrunit statutar, se pronunţă prin vot secret, pentru susţinerea uneia sau mai multor moţiuni.

La şefia PDL şi-a anunţat candidatura şi Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, ea susţinând că formaţiunea politică are nevoie de schimbări radicale pentru a putea participa cu succes la viitoarele alegeri europarlamentare şi prezidenţiale.

Organizaţia Prahova nu şi-a exprimat încă sprijinul pentru unul dintre candidaţi, dar este cunoscută afinitatea Robertei Anastase faţă de Elena Udrea. Totuşi, în filială există mai multe voci pro Blaga, printre care deputatul George Ionescu, fostul parlamentar Cristian Burlacu sau fostul ministru Gabriel Sandu.

Oricum nici Roberta Anastase nu stă prea bine la şefia PDL Prahova, colegii săi cerându-i în nenumărate rânduri demisia. Anastase este acuzată că nu s-a implicat deloc în campania electorală în tot judeţul Prahova, preferând să se concentreze doar pe colegiul din Ploieşti în care a candidat.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(224 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateServicii medicale de calitate la standarde europene

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 noiembrie 2019
Autentificare
stiriactuale.ro