Marţi, 19 martie 2024 - 12:20:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Senatorul Andrei Volosevici s-a înscris în ALDE


23 septembrie 2016

Senatorul Andrei Volosevici, care a demisionat din PNL, a anunţat, joi, că s-a înscris în ALDE şi că va candida pentru un nou mandat parlamentar pe listele acestei formaţiuni, ocupând locul al doilea pe lista pentru Prahova de la Camera Deputaţilor.

Volosevici şi-a motivat decizia invocând modul în care reprezentanţii ALDE fac administraţie la nivel local şi criticând felul în care "Executivul primăriei" înţelege actul administrativ.

"Baza deciziei mele de a veni în această echipă este aceea că am văzut o deschidere (...) faţă de modul în care se administrează oraşul. Nu cred că, în momentul ăsta, la nivelul Ploieştiului putem să discutăm de lipsa iniţierii unor proiecte sau de opunerea ALDE la iniţierea unor proiecte. Problema nu este în Consiliul Local, problema este la nivelul Executivului primăriei şi decizia trebuie să aparţină celui care a fost îndrituit prin voturile ploieştenilor să conducă oraşul", a declarat Volosevici.

Copreşedintele ALDE Prahova, Graţiela Gavrilescu, a anunţat că Volosevici va candida pe locul al doilea pe lista din Prahova pentru Camera Deputaţilor a ALDE.

"Deja ALDE a luat o hotărâre şi propunerea va pleca către Biroul Politic Central şi Comisia de fuziune ca domnul senator Volosevici să fie poziţia numărul 2 la Camera Deputaţilor", a afirmat Gavrilescu.

Andrei Volosevici a fost primar al municipiului Ploieşti între 2008 şi 2012 din partea PDL. În 2012, a fost ales senator, tot din partea PDL, însă în 2014 a plecat la PMP, iar apoi a părăsit şi acest partid şi a rămas senator independent, dar în 2015 s-a afiliat grupului PNL.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro