Miercuri, 12 iunie 2024 - 11:47:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ÎNCĂ UN TUN FINANCIAR MARCA VOLOSEVICI!


17 mai 2024

 
Organizaţia PNL Ploieşti trage un nou semnal de alarmă despre un tun finaciar:
"Într-o avalanşă de promisiuni electorale (tot ce nu a făcut în patru ani promite într-o lună), "primarul zero", Andrei Volosevici, încearcă să strecoare şi un tun financiar, banii urmând să ajungă la un PSD-ist apropiat de clanul Cosma!
              În urmă cu doar două zile, "primarul zero" a descoperit că Ploieştiul are deficit de locuri în creşe şi grădiniţe! 
              Zis şi făcut: Volosevici "a dispus demararea procedurilor legale pentru exproprierea unui teren de 3200 mp ce se află pe str. Traian, colţ cu str. Elena Doamna" ( citat din comunicatul de presă din 14.05.2024 emis de Primăria Ploieşti).
              Ce nu se spune în comunicatul de presă este că terenul pe care a pus ochii edilul aparţine familiei unui tânăr PSD-ist (Mociorniţă George Cătălin, care a candidat în anul 2016 pentru Parlament pe listele PSD), care este apropiat al lui Vlăduţ Cosma şi care este logodit cu cea mai bună prietenă a soţiei dlui "primar zero", Andrada Volosevici. ( vezi foto Facebook ) 
             Sunt prea multe informaţii şi prea încurcat lanţul de relaţii ? Explicăm pe scurt: în ultimele lui zile de mandat, "primarul zero" vrea să bage în buzunarul unui pesedist câteva sute de  mii de euro. Banii vin de la bugetul local şi se vor duce la prietenii pesedişti ai lui Volosevici"
 
 
Organizaţia PNL Ploieşti

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 12 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro