Luni, 30 martie 2020 - 12:15:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Apel pentru deszăpezirea Ploieştiului


13 februarie 2012

badescuSocial-democratul Iulian Bădescu a lansat un apel către toate societăţile comerciale din muncipiul Ploieşti pentru a se alătura eforturilor de deszăpezire a oraşului. Vă prezentăm integral comunicatul de presă al senatorului Bădescu:

“Senatorul social-democrat Iulian Bădescu face apel la toate societăţile comerciale din Municipiul Ploieşti care deţin mijloace şi utilaje capabile să participe la deszăpezirea oraşului, rugându-le să acorde tot sprijinul necesar în această situaţie mai mult decât dificilă ce poate conduce la situaţii grave pentru toţi ploieştenii.

Azi, 13 februarie 2012, la intervenţia personală a senatorului Bădescu, un utilaj, aparţinând unei societăţi comerciale, a ajutat la deszăpezirea drumului către ansamblul de locuinţe Ploieşti Triaj.

Senatorul Bădescu speră şi îşi doreşte ca acest exemplu să fie urmat şi de către alte societăţi pe parcursul zilei de mâine. Apelul său vine în urma faptului că toţi ploieştenii s-au convins, din păcate pe propria piele, de lipsa de implicare a primarului Andrei Liviu Volosevici, preşedinte PDL Ploieşti, cât şi de activitatea insuficientă şi complet defectuoasă a grupului de firme Rosal- partenerul contractual al Primăriei şi principalul responsabil cu acţiunea de deszăpezire în Ploieşti”.

Menţionăm că în municipiul Ploieşti se poate circula doar pe arterele principale, pe străzile lăturalnice neintervenind niciun utilaj de deszăpezire.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(53 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Servicii medicale de calitate la standarde europene
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro