Miercuri, 15 mai 2024 - 11:32:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ÎN PLINĂ CAMPANIE ELECTORALĂ, VOLOSEVICI ÎI DĂ GRUPĂRII COSMA ÎNCĂ 790.000 lei


29 aprilie 2024

ÎN PLINĂ CAMPANIE ELECTORALĂ, VOLOSEVICI ÎI DĂ GRUPĂRII COSMA ÎNCĂ 790.000 lei, susţin cei din PNL.
Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii PNL au solicitat edilul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici , să explice necesitatea acestor fonduri.
Redăm integral comunicatul de presă:
 
"Lucrările de reparaţii la Bulevardul Castanilor, care au enervat toţi ploieştenii, ascund nu doar incompetenţă şi incapacitatea de a termina investiţia în timpul prevăzut de contract, ci şi un tun pe bani publici.
 
Astăzi, primarul Andrei Volosevici vine în faţa Consiliului Local cu un proiect prin care majorează suma alocată firmei care efectuează lucrurile (firma ce aparţine socrului lui Vlad Cosma) cu suma de 790.396,14 lei.
 
Solicităm public primarului Volosevici să explice care au fost lucrările neprevăzute apărute.
 
De asemenea, îl somăm pe Volosevici să anunţe data când acest coşmar, care de 8 luni de zile a pus la încercare nervii tuturor ploieştenilor, va lua sfârşit.
 
Vă reamintim că lucrarea ar fi trebuit să se finalizaze în trei luni de zile după începere (aproximativ luna decembrie), iar în întregul sezon rece au fost doar câteva zile de iarnă autentică, deci nu se pot invoca motive meteorologice.
 
Am fost minţiţi de atâtea ori cu privire la termenul de finalizare, motivele prelungirilor şi valoarea proiectului, încât vrem să ne asigurăm că nu suntem minţiţi din nou şi că primarul Volosevici comunică tuturor ploieştenilor un termen clar de
 
finalizare! Consilierii PNL nu doresc blocarea lucrărilor şi implicit o nouă întârziere care să menţină disconfortul şi aşa inacceptabil, dar vor ca ploieştenii să ştie cu exactitate pe ce dă primarul banii şi în ce condiţii legale".

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie




































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro