Vineri, 3 mai 2024 - 11:24:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


”Planul meu pentru Ploieşti” Programul propus de candidatul PNL la primăria Municipiului Ploieşti, doctor Bogdan Nica


22 aprilie 2024

 

Stimaţi ploieşteni,

Sunt Bogdan Nica şi am onoarea să candidez din partea Partidului Naţional Liberal pentru cea mai înaltă funcţie din oraşul nostru.

Vin în faţa dumneavoastră voastre cu un plan, nu cu un program electoral. Este un plan pe care l-am conceput pe baza experienţei mele manageriale şi pe care l-am discutat şi îmbunătăţit alături de echipa mea de campanie, alături de cei care vor fi consilieri locali în Ploieşti. Sunt ploieştean, aici îmi petrec cea mai mare parte a timpului şi vreau să fiu mândru de oraşul nostru.

De ce ”Planul meu pentru Ploieşti” şi nu un program electoral  convenţional, aşa cum mulţi s-ar fi aşteptat ?

Oraşul nostru nu se află pe drumul bun. Vedem, simţim, trăim. Am fi putut fi departe, dar din varii motive au fost ratate fonduri importante. Nu este cazul să privim înapoi, în afară de învăţămintele pe care le avem de asimilat din greşeli. Contează doar ceea ce va urma!

Nu doresc să polemizez politic, pentru că primăria nu mai are nevoie de dispute, de scandaluri care nu aduc nimic bun. Primăria are nevoie de o administraţie competentă, orientată către nevoile comunităţii, nu către interese personale meschine sau către interese care să-i afecteze bugetul şi dezvoltarea. Ploieştenii au nevoie de NORMALITATE, iar normalitatea porneşte de la rezolvarea punctuală a problemelor care ţin de confortul lor, de servicii publice pentru ei, de paşii făcuţi corect pentru dezvoltare. Experienţa de viaţă ne-a învăţat că orice problemă are minim două soluţii de rezolvare, aşa că pentru mine nu există nu se poate.

Ploieştiul este un oraş puternic, cu o economie care îi poate asigura un trai mai mult decât decent, un trai bun pe care ploieştenii îl merită. Administraţia locală este obligată să vină în întâmpinarea mediului de afaceri, să fie deschisă comunicării, să asigure infrastructură modernă pentru dezvoltarea acestui mediu. Beneficiile se întorc spre comunitate, iar taxele plătite de ploieşteni constituie fondul din care dezvoltăm oraşul.

Este timpul să avem un plan, să nu se mai lucreze ”după ureche”, să nu mai învinovăţim pe nimeni pentru ceea ce un primar poate şi trebuie să facă, aşa cum îl obligă statutul, aşa cum îl obligă obrazul în faţa celor care îl plătesc. Primarul este angajatul oamenilor, nu invers!

”Planul meu pentru Ploieşti” este perfectibil, este deschis propunerilor oricărui cetăţean din comunitate, este un proiect pe care îl voi pune în aplicare şi cu sprijinul opoziţiei. Da, sunt un om de echipă, sunt un om deschis. Aşa cum este omul Bogdan Nica, aşa va fi şi primarul Ploieştiului Bogdan Nica!

Lansez în spaţiul public documentul ataşat acestui comunicat şi doresc să îl analizaţi, să îl discutăm şi să îl punem în practică pentru următorul ciclu administrativ. Aştept sugestiile şi argumentele atât în mediul online, cât şi la întâlnirile pe care le vom avea în toate cartierele Ploieştiului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 2 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro