Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:02:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Viorica Dăncilă, propusă premier de către PSD


17 ianuarie 2018

Viorica Dăncilă a fost propusă oficial pentru funcţia de premier al României în Comitetul Executiv Naţional al PSD, anunţă Digi24.

Ecaterina Andronescu a fost propusă pentru funcţia de premier, însă a refuzat nominalizarea, fiind imediat aplaudată pentru refuzul său, mai notează sursa citată.

Viorica Dăncilă este europarlamentar PSD. Potrivit Digi24, unii lideri sunt reticenţi cu privire la această propunere pentru că ea este o apropiată a lui Liviu Dragnea, fiind din Teleorman.

În ultimele zile, Viorica Dăncilă l-a criticat pe fostul premier Mihai Tudose.

Viorica Dăncilă a fost timp de 9 ani conducătoarea organizaţiei de femei a PSD Teleorman. Viorica Dăncilă, europarlamentarul PSD s-a născut în anul 1963 în Roşiorii de Vede şi are 54 de ani.

Viorica Dăncilă a devenit membru al Partidului Social Democrat în anul 1996, în organizaţia din Teleorman a PSD. De-a lungul anilor a deţinut poziţii atât în cadrul PSD, cât şi în cadrul administraţiei locale. Viorica Dăncilă a fost consilier local şi consilier judeţean, până în anul 2009, când a fost aleasă ca europarlamentar, pentru un prim mandat.

În anul 2014 a obţinut cel de-al doilea mandat de europarlamentar din partea PSD.

Dacă preşedintele Klaus Iohannis acceptă numirea Vioricăi Dăncilă în funcţia de premier, atunci vom avea pentru prima data o femeie în această funcţie.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro