Miercuri, 3 martie 2021 - 10:21:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Monica Macovei a spus „Adio, PDL!“


3 septembrie 2014

Europarlamentarul PDL Monica Macovei, candidat independent la Preşedinţie, a anunţat că va demisiona din formaţiunea condusă de Vasile Blaga.

„Demisionez din PDL. E o decizie gândită îndelung, nu e un gest făcut în pripa. Cred că ceea ce se întâmplă azi cu PDL este greşit. Multe decizii ale PDL au indus confuzie în PDL. Nu am înţeles de ce nu poate avea propriul candidat la prezidenţiale. Nu mă înscriu în niciun alt partid politic. Voi candida independent pentru funcţia de preşedinte al României pentru că sunt convinsă că românii merită un preşedinte al lor“, a declarat Monica Macovei.

Europarlamentarul ales pe listele PDL spune că actualul candidat la Preşedinţie al ACL nu a dovedit că este un lider de dreapta. „Ştim că în ultimii ani domnul Iohannis a făcut înţelegeri cu PSD şi Voiculescu, a fost chiar premierul lor desemnat.Este greu să te desparţi de oamenii cinstiţi din PDL alături de care ai fost si la bine şi la greu“, a mai afirmat Macovei.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri că în momentul în care va candida independent, Monica Macovei va fi automat radiată din rândurile membrilor formaţiunii democrat-liberale, potrivit statutului PDL. “Avem un statut foarte clar, care spune la articolul 20 că, în momentul în care domnia sa va candida independent, automat este la radiere, la capitolul radieri, va fi radiată din rândurile membrilor Partidului Democrat, este radiată automat şi acest articol este prins în statut”, a spus Blaga


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(366 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 27 februarie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro