Duminică, 23 iunie 2024 - 6:03:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Udrea s-a decis: Candidează pentru şefia PMP


6 iunie 2014

Pe ultima sută de metri, joi seara, Elena Udrea şi-a anunţat candidatura la şefia PMP. Udrea a spus că nu s-a consultat cu preşedintele Traian Băsescu, dacă să candideze sau nu la şefia formaţiunii politice.

Daniel Funeriu şi-a depus, joi, candidatura la preşedinţia Partidului Mişcarea Populară, el făcând acest anunţ pe contul său de Facebook şi precizând că doreşte ca PMP să fie un partid "apropiat de fiecare comunitate" şi "un promotor al energiilor din societatea românească". 

"Mi-am depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară. Doresc ca această candidatură să fie una generoasă, cu faţa deopotrivă orientată către cei din partid şi din afara lui. Am mult respect pentru membrii partidului care au construit atât de mult într-un timp atât de scurt. Campania de la Timişoara mi-a arătat dorinţa oamenilor de a avea un interlocutor politic apropiat lor", a scris Daniel Funeriu pe reţeaua de socializare.
El şi-a exprimat dorinţa de a face din PMP un partid "care zi de zi să injecteze încredere în societatea românească".
 
Primul congres al PMP, la care va fi aleasă conducerea partidului, va avea loc sâmbătă, la Palatul Parlamentului.
Congresul PMP va alege prin vot direct preşedintele partidului, vicepreşedinţii, secretarul general, secretarii generali adjuncţi, secretarii executivi ai partidului. În acest moment, PMP are o conducere interimară.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro