Vineri, 29 martie 2024 - 4:02:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PSD, marele câştigător Prima reacţie a lui Liviu Dragnea


12 decembrie 2016

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea s-a declarat mulţumit şi ”copleşit” de votul înregistrat de partidul său duminică, cerând ca votul românilor să fie respectat.

”Îmi doresc să nu avem conflicte în perioada următoare şi toată lumea să înţeleagă că votul românilor trebuie respectat”, a spus Dragnea.

Acesta a mai precizat că, aşa cum arată exit-poll-urile, pentru toată lumea este clar cine este câştigătorul alegerilor parlamentare.

Întrebat cine va fi viitorul premier, Liviu Dragnea a răspuns: ”Aşteptăm rezultatele oficiale ale votului. Avem o experienţă nefericită din 2009, nu vreau să mai ajungem în acea situaţie. Nu e nicio grabă. Nu se numeşte mâine”.

”Ceilalţi au personalizat această campanie. Au împins campania spre Liviu Dragnea - Cioloş. Românii au decis astăzi. Voi avea o întâlnire cu partenerii de la ALDE şi în zilele următoare ne cristalizăm poziţia”, a mai declarat Dragnea.

În ce priveşte relaţia dintre un posibil viitor guvern PSD şi preşedintele Iohannis, Dragnea a spus: ”Începând de azi, de mâine, toţi trebuie să lăsăm la o parte orice duşmănie. Din partea noastră nu este. Miza principală şi singura miză e România şi viaţa românilor. PSD va avea o relaţie instituţională perfectă cu preşedintele României dacă ceea ce repect eu va fi respectat de toţi actorii. Toţi trebuie să începem să construim adevăratul proiect de ţară”.

Întrebat dacă el va fi propunerea PSD de premier, Liviu Dragnea a spus: ”Important e să înţelegem că astăzi nu a câştigat PSD sau a pierdut PNL sau USR. Azi au câştigat românii şi depinde de toţi cei care trebuie să ia decizii în perioada următoare să nu îşi bată joc de această dorinţă masivă a românilor de astăzi. Eu nu am de gând să îmi bat joc de votul de azi. Nu am de gând să fac aceste voturi cadou cuiva. Nu vreau să le tratez cu indiferenţă. Ne încarcă pe toţi cu o uriaşă responsabilitate. Eu nu mă joc cu votul”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro