Miercuri, 3 martie 2021 - 10:38:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Campanie dură în Colegiul 8 deputaţi VIDEO


30 noiembrie 2012

În colegiul care l-a trimis în 2008 pe Adrian Năstase în Parlament, campania electorală a căpătat accente de joc de strategie.Cum zona este cunoscută ca un fief puternic al PSD, susţinătorii lui Vlad Cosma au decis că este cazul ca tânărul social democrat să ajungă în Camera Deputaţilor cu maxim de voturi. Aşa că au inventat tot felul de strategii pentru a pune beţe(sau mai bine zis cuie) în roţile contracandidaţilor.

„Ne aşteptam la o campanie cu afişe rupte, şi eventual cu mici certuri între echipele de campanie. Dar am descoperit că suntem urmăriţi, că ni se taie cauciucurile la maşină, că ne sunt inscenate tot felul de incidente. Dacă până acum avariile maşinilor se produceau în localităţile din colegiu, acum au ajuns să ne pună cuie la roţi chiar în staţiile Petrom din Ploieşti”, a spus Adrian Semcu, preşedintele Partidului Forţa Civică într-o conferinţă de presă.

El a protestat împreună cu Cristian Apostol, candidatul ARD pentru un mandat de deputat în Colegiul 8, împotriva acestui mod de a face campanie.

„Mi se par nişte copilării, dar care pot duce la accidente grave. Am înţeles că tânărul meu contracandidat doreşte să obţină 101% din voturi, dar modul în care suntem şicanaţi nu îi face cinste”, a spus Cristi Apostol.

Cei doi candidaţi ARD au mai declarat că echipele lor de campanie sunt urmărite în permanenţă de câteva maşini, ai căror şoferi încearcă să provoace echipelor ARD tot felul de probleme în trafic.

Dacă vrei să vezi mai multe din acuzele aduse de Adrian Semcu urmăreşte materialul video.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(340 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 27 februarie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro