Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 7:54:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PDL pe mâna blondelor! FOTO


21 martie 2013

Fără geantă de firmă, îmbrăcată cu un costum gri sobru şi cu tocurile înalte pitite sub pantalonul larg. Aşa a apărut Elena Udrea în faţa membrilor PDL Prahova, încercând să îi convingă de faptul că poate fi un preşedinte de partid extrem de bun.

Însoţită de mai mulţi lideri PDL printre care Emil Boc şi Gheorghe Ştefan, Udrea s-a declarat încântată că a ajuns „în cea mai importantă filială PDL, condusă de o femeie, care mai este şi blondă”. De remarcat că Anastase a fost foarte încântată de prezenţa colegilor de partid din tabăra lui Udrea şi i s-a adresat fostului premier cu apelativul „domnule preşedinte”.

Blonda Udrea nu s-a sfiit să-l atace voalat pe Vasile Blaga pe care l-a acuzat că a închinat partidul USL şi că are o colaborare bună cu Victor Ponta.

Mult mai determinată decât la prezentările celorlalte două moţiuni, Roberta Anastase a anunţat că o suţine pe Elena Udrea pentru şefia PDL şi le-a recomandat şi colegilor de filială să procedeze la fel

„Este  firesc ca orice decizie iau să o ştie în primul rând echipa mea. De aceea vin în faţa dumneavoastră şi vă spun un lucru pe care o să-l şi argumentez. Da, şi eu, în 23 martie votez Elena Udrea. Sunt de 22 de ani în acest partid şi l-am văzut în toate etapele lui. Am fost un om care am crescut treaptă cu treaptă şi în schimb nu mi-a fost frică niciodată de schimbare. Am făcut parte dintr-o organizaţie Prahova, în 2001, care era în majoritate atunci pentru Petre Roman. Eu am mers atunci cu Traian Băsescu şi-am fost convinsă că o schimbare face bine acestui partid. Îi dă viaţă, îi dă putere să meargă mai departe. Acelaşi lucru simt şi acum. Nu o susţin pe Elena doar pentru faptul că are acelaşi defect pe care îl am şi eu, că e femeie. Dar, e un om care în momentul în care apare la televizor, omul care se uită nu rămâne indiferent. Da, aşa este. Este un lider politic pe care fie îl apreciezi sau nu, fie îl iubeşti sau îl urăşti, dar nu te lasă indiferent”, a declarat Roberta Anastase.

De remarcat că de la întâlnirea de la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti a lipsit fostul deputat Florin Anghel, fiind totuşi prezent fiul său Alexandru. Anghel senior a participat doar la prezentarea moţiunii lui Vasile Blaga.  Nu putem să omitem faptul că unii pedelişti s-au cam plictisit în sală preferând să butoneze de zor telefoanele mobile d eultimă generaţie. Printre ei şi consilierul judeţean Daniel Neagoe, fostul director al companiei Poşta Română.

FOTO: Cristi CÎMPEANU


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro