Marţi, 19 martie 2024 - 6:10:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Este scandal în PSD Ploieşti?


26 ianuarie 2016

Avocatul George Botez, liderul grupului PSD din Consiliul Local Ploieşti, a vorbit despre aşa zisele tensiuni din interiorul organizaţiei municipale, scrie Jurnalul Prahovean

„În primul rând doresc să nuanţez cele prezentate ca fiind „tensiunile din PSD Ploieşti”.   Este normal ca atunci când există mai multi candidaţi, opiniile electorilor să fie impărţite. Tocmai de aceea am stabilit în cadrul dezbaterilor să se voteze secret propunerea de candidat pentru functia de primar al Ploieştiului. Rezultatele votului  sunt deja cunoscute: domnul Ganea, primarul interimar in functie  a obtinut 18 voturi, in timp ce domnul  senator Savu a primit 4 voturi. Trebuie remarcat că nu s-a luat o hotărâre de către birou ci doar am consemnat votul, ca opţiune a organizaţiei. Hotărârea finală va fi luată de conducerea centrală a partidului ca for decizional, dat fiind faptul că aceasta stabileste candidatii pentru municipii. Foarte importantă pentru noi a fost rezoluţia adoptată de birou şi anume aceea că indiferent de numele candidatului stabilit, organizaţia il va susţine necondiţionat. PSD Ploieşti este şi va rămâne un partid unit, şedinta   BPM PSD Ploiesti fiind o exprimare a democraţiei in partid.

In aceeasi măsură am primit votul unanim al biroului municipal să propunem doi candidaţi pentru funcţia de viceprimar şi respectiv consilier cu atribuţii de viceprimar in persoana domnilor consilieri Răzvan Ursu şi Marcian Cosma”, a declarat social democratul Botez.

 Biroul Politic al PSD Ploieşti s-a întrunit luni după amiază pentru a afla preferatul organizaţiei municipale pentru candidatura la Primăria Ploieşti. Senatorul Daniel Savu a lipsit de la sedinta.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro