Vineri, 29 martie 2024 - 8:15:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Kelemen: Grupurile parlamentare UDMR nu vor vota OUG privind migraţia primarilor


28 august 2014

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat că grupurile parlamentare ale UDMR nu vor vota OUG privind migraţia primarilor în momentul în care aceasta va fi supusă dezbaterii Parlamentului.

Kelemen Hunor a declarat, joi, la finalul unei şedinţe a grupurilor parlamentare reunite ale UDMR desfăşurată la un local din comuna Săvădisla, judeţul Cluj, că migraţia politică este "o boală cronică în politica românească".

"Noi, de ani, spunem că este o boală cronică în politica românească migraţia politică. La nivel parlamentar nu s-a putut rezolva din cauza Constituţiei, iar la nivelul primarilor şi consilierilor locali există o rezolvare din 2006, nu neapărat unitară. Principiile noastre rămân constante, nu schimbăm acest principiu de a spune că este un flagel, un lucru care trebuie stopat. Premierul cunoaşte punctul meu de vedere, am spus că nu e bine să deschidem această posibilitate, dar el şi-a asumat. Va urma o dezbatere în Parlament, pentru că ordonanţele ajung în Parlament, iar grupurile parlamentare ale UDMR nu vor vota această ordonanţă, pentru că nu putem susţine ceva care este împotriva principiilor noastre", a spus Kelemen.

Potrivit acestuia, poziţia UDMR nu este un motiv de scandal în coaliţie, Uniunea nefiind interesată de scandaluri.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro