Sâmbătă, 8 mai 2021 - 7:58:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Românii se revoltă împotriva imunităţii


26 martie 2015

Peste 1.000 de persoane au anunţat că vor ieşi în stradă în această seară ca să protesteze împotriva imunităţii parlamentare care îi protejează pe deputaţi şi pe senatori atunci când au probleme cu legea.

Începând din această după-amiază, când senatorul Dan Şova a fost salvat de colegii din Senat care au respins cererea de încuviinţare a arestării preventive propuse de DNA, sute de oameni au anunţat că vor participa la două proteste organizate în Bucureşti şi în Cluj-Napoca.

„Militam pentru menţinerea imunităţii doar pentru declaraţii politice. Nu dorim folosirea ei ca paravan pentru infractori! Ne vedem astăzi la ora 18 în Piata Universităţii din Bucureşti! UPDATE: Dan Şova a rămas cu imunitate! Parlamentarii continuă să îşi bată joc de popor şi de justiţie, ignorând mesajul transmis în noiembrie de stradă. E timpul să le reamintim de ce am ieşit în noiembrie! Timpul este scurt, invitaţi prieteni la eveniment!”, se arată în descrierea evenimentului de pe pagina de Facebook asociată.

Astăzi, senatorul PSD Dan Şova a fost scăpat de colegii din Senat de arestare preventivă, după ce aceştia au votat împotriva cererii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Dan Şova şi-a început discursul la tribună spunând că a început ziua la Grupul de rugăciune şi le-a urat colegilor săi gânduri bune de Buna Vestire: „Dumnezeu să fie cu fiecare dintre noi!”.

În plus, senatorul PSD Florentina Jipa l-a dat cu mir pe Dan Şova pe încheieturile mâinilor, pe frunte şi pe cap. Chestionat despre gestul colegei de partid, Şova a răspuns că a fost un gest prietenesc şi foarte frumos.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(240 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Iulian Dumitrescu

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 6 mai 2021
Autentificare
stiriactuale.ro