Marţi, 19 martie 2024 - 9:03:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Botez: "Cristian Ganea este candidatul PSD la funcţia de primar şi il susţin!"


18 octombrie 2018

Prezent la emisiunea A IV a Putere, emisiune moderată de Marius Visarion şi difuzată de postul Prahova TV, consilierul local George Botez a vorbit despre calităţile primarului ideal al Ploieştiului.

"Ploieştiul are nevoie de un om cu viziune, de un om care să vadă Ploieştiul în anul 2030, de un om care să prezinte soluţiile şi să le aplice. Care să spună : avem următoarele posibilităţi. Nu să spună : avem nevoie să ne împrumutăm să plătim salariile.

Principiul, indiferent că este social democrat, că este liberal, că este de extremă dreaptă se bazeaza pe dezvoltare. Nu contează culoarea politică ci să dezvoltăm Ploieştiul. Să pui în fruntea oraşului un om care are performanţă. Nu poţi să îl pui în fruntea oraşului şi să aştepti performanţă de la un om care a lucrat toată viaţa la stat”,
a spus Botez.

Întrebat dacă Ganea este candidatul PSD Ploieşti la alegerile locale din 2020 pentru funcţia de primar, avocatul George Botez a declarat : “ Personal îl susţin necondiţionat pentru această funcţie. La acest moment, Ganea este candidatul PSD !”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro