Marţi, 19 martie 2024 - 5:39:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Va demisiona Antonescu?


31 iulie 2012

crinantonescu"O astfel de decizie nu poate fi luată sau supusă propriei conştiinţe decât după soluţionarea finală a acestei crize politice - mă refer exlcusiv la referendum. În acest moment orice comentariu este prematur", a spus Vosganian.

El a precizat că, pe fond, decizia lui Antonescu este una personală, care, în aprecierea să, trebuie să rămână personală. "În legătură cu chestiunea de fond, decizia este de natură strict personală. A fost aşa când a făcut Crin Antonescu asta, nu a fost rezultatul consultării în PNL, a unei decizii statutare în PNL. A fost o decizie personală, marcată de curaj, onoare, menită să ridice miza acestei dezbateri naţionale. Cred că trebuie să rămână o decizie personală şi la sfârşit", a spus Vosganian.

Potrivit lui Vosganian, colegii din PNL nu vor încerca să influenţeze această decizie a lui Antonescu, dar speră să nu mai fie de actualitate după soluţionarea referendumului prin validare.

Crin Antonescu a declarat, în 6 iulie, la şedinţa Parlamentului privind suspendarea preşedintelui, că, dacă Traian Băsescu nu va fi demis la referendum, el se va retrage din viaţa politică. El a făcut şi ulterior declaraţii pe această temă.

Joi, la mitingul USL organizat în finalul campaniei pentru referendum, preşedintele interimar a declarat că el nu mai are ce căuta în politică dacă nu vor fi 9 milioane de "români curaţi, în lumină, în picioare". "Mă ţin de cuvânt şi spun încă o dată clar: Traian Băsescu, nu am pus niciun pariu cu tine, pentru că eşti un mincinos. Am pus rămăşag cu mine şi cu onoarea mea. Ori tu, ori eu. Eu nu am minţit niciodată, eu nu mă mint pe mine şi nu mint oamenii care şi-au pus speranţa în mine şi în cei cu care am construit toate aceste lucruri. Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi nouă milioane de români curaţi, în lumină, în picioare", a spus Antonescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro