Vineri, 19 aprilie 2024 - 12:19:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahoveanul Robert Cazanciuc a depus jurământul


15 aprilie 2013

Prahoveanul Robert Cazanciuc a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Justiţiei, în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni.

La ceremonie au participat preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Crin Antonescu şi Valeriu Zgonea, premierul Victor Ponta, membri ai Guvernului, precum şi consilieri prezidenţiali şi de stat.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat luni decretul de numire a lui Cazanciuc în funcţia de ministru al Justiţiei. La scurt timp, documentul a fost publicat în Monitorul Oficial, în textul lui menţionându-se şi încetarea efectelor decretului pentru desemnarea premierului Victor Ponta în funcţia de ministru interimar al Justiţiei

Robert Cazanciuc este fratele primarului de la Râfov, Paul Cazanciuc, care şi el este tot jurist de profesie. La întâlnirea de astăzi a Asociaţiei Comunelor din România filiala Prahova, Paul Cazanciuc s-a bucurat de o atenţie deosebită din partea colegilor primari, toţi dorind să afle amănunte despre...cum este să fii fratele ministrului Justiţiei.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro