Marţi, 19 martie 2024 - 12:09:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cristian Ganea desemnat, oficial, candidat al PSD la Primăria Ploieşti


21 martie 2016

Cristian Ganea, primarul interimar al Ploieştiului şi preşedintele organizaţiei municipale, a fost prezentat drept candidatul oficial al PSD la Primăria Ploieşti. Anunţul a fost făcut de Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, într-o conferinţă de presă, la care au fost prezenţi parlamentari, consilieri locali şi consilieri judeţeni. Conducerea centrală a partidului a fost reprezentată de senatorul Niculae Bădălău, secretarul regional al PSD.

"Cristian Ganea este omul faptelor şi mai puţin al vorbelor. Primarul Ploieştiului trebuie să fie un bun gospodar, să fie activ, mereu în mijlocul oamenilor iar Cristi Ganea este un astfel de om", a spus Bogdan Toader, liderul PSD Prahova. Toader a explicat că desemnarea lui Ganea a fost făcută după o analiză foarte atentă a tuturor posibililor candidaţi şi după consultarea membrilor de partid.

Cristian Ganea a declarat este onorat de noua sa postură şi va încerca să nu îşi dezamăgească colegii. "Ştiu că este o responsabilitate uriaşă această nominalizare, va fi greu, dar nu imposibil, să câştigăm alegerile locale. Am alături de mine oameni care doresc binele Ploieştiului şi sunt convins că ploieştenii au încredere în noi", a afirmat Ganea.

Cristian Ganea este membru PSD din 2008, are 48 de ani şi este, de profesie, economist. Din luna decembrie 2015 este viceprimarul cu atribuţii de primar al Ploieştiului.

Cât despre ceilalţi candidaţi la alegerile locale din 5 iunie, Bogdan Toader a afirmat că sunt validaţi candidaţii din 94 de localităţi. Există comune (Cărbuneşti, Şoimari, Filipeştii de Târg) unde PSD va susţine candidatul ALDE, dar va avea liste de consilieri. O situaţie specială este la Sinaia, unde ALDE âl va susţine pe Eduard Papadopol, candidatul PSD


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro