Vineri, 26 aprilie 2024 - 11:03:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Firea nu vrea să fie preşedinte!


26 ianuarie 2018

Cotată în sondaje cu prima şansă dintre potenţialii candidaţi PSD la prezidenţiale, Gabriela Firea susţine că nu va pleca de la Primăria Capitalei, chiar dacă partidul i-o va cere.

„În primul rând, le mulţumesc tuturor celor care gândesc de această manieră pe care o descrieţi dumneavoastră - şi primesc şi eu semnale în acest sens - este onorant şi este măgulitor. Dar, cu riscul de a mă repeta, sunt o persoană extrem, extrem de serioasă, chiar obositor de serioasă pentru cei care cred că eu aş putea să mă schimb ca o frunză în vânt, de la o lună la alta. Categoric nu, îmi respect angajamentul faţă de bucureşteni, vreau să-mi duc la bun sfârşit şi ultima zi de mandat, (...) chiar dacă îmi cere preşedintele partidului sau partidul, colegii mei dacă îmi vor cere să candidez, le-am spus încă de pe acum să nu mai fiu vehiculată, să nu mai apar în sondaje, să nu mă mai măsoare, pentru că sub nicio formă nu vreau să renunţ la acest mandat", a declarat Gabriela Firea la România TV.

Actualul primar general, Gabriela Firea, este membrul PSD cu cele mai mari şanse de a deveni preşedintele României, a declarat recent deputatul Remus Borza.

Acesta a adăugat că Firea are, în acest moment, cea mai mare notorietate dintre social-democraţi şi, din acest punct de vedere, ar fi potrivită pentru cursa prezidenţială, cu toate că tot Borza arată şi că Iohannis va reuşi să obţină şi cel de-al doilea mandat.

„La momentul acesta, candidatul PSD cu cele mai mari şanse este Gabriela Firea pentru că întotdeauna Primăria Bucureşti a fost o trambulină. A se vedea evoluţia politică a lui Traian Băsescu. Acesta era planul şi pentru Sorin Oprescu. Deci, din capul locului, cu cele mai mari şanse şi cu cea mai bună notoritate este Gabriela Firea", a spus Remus Borza pentru DC News.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro