Joi, 1 octombrie 2020 - 3:58:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Liderii PSD au început discuţiile privind depunerea unei moţiuni de cenzură luni împotriva lui Grindeanu


15 iunie 2017

Liderii PSD reuniţi în şedinţa Comitetului Executiv Naţional au început să dezbată, joi, posibilitatea iniţierii unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, care ar putea fi depusă la începutul săptămânii viitoare, în condiţiile în care simpla excludere a lui Grindeanu din partid nu ar rezolva criza şi nu ar duce la pierderea funcţiei, au declarat, pentru News.ro, surse social-democrate.

Premierul Sorin Grindeanu a transmis un mesaj pe Facebook înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, în care le cere social-democraţilor să "cântărească bine" deciziile pe care le vor lua, pentru că există "riscul iminent" ca PSD să piardă guvernarea. El dă asigurări că "nu se agaţă de funcţie"

"De peste 20 de ani sunt în PSD. Şi vă asigur de respectul meu pentru tot ce aţi făcut în acest partid. Vă garantez că nu mă agăţ în niciun fel de funcţia de Prim-ministru, pe care o ocup şi datorită susţinerii pe care mi-aţi acordat-o. Vreau să mă asigur că preşedintele României va nominaliza un premier tot din partea PSD, iar atunci sunt gata să îmi prezint demisia", scrie Grindeanu pe Facebook.

El susţine că există "riscul iminent ca PSD să piardă guvernarea", ceea ce i-ar transfera preşedintelui Iohannis "toată puterea" ."Nu putem accepta această situaţie! Vă propun o largă consultare în partid, cu toţi cei care muncesc şi cred în mod real în PSD! Vreau să cântăriţi bine ce decideţi astăzi. Avem o datorie faţă de România", spune el.

Grindeanu mai spune că PSD a fost mereu "un reper de stabilitate", care nu este definit de crize interne, şi partidul trebuie să rămână "un pilon de competenţă şi responsabilitate".

Mesajul a fost postat la ora la care, la sediul PSD, începe şedinţa CExN, unde liderii PSD spun că vor decide un înlocuitor pentru premierul Sorin Grindeanu, fiind discutate şi variante precum excluderea din partid a actualului premier şi depunerea unei moţiuni de cenzură. Jurnaliştii nu au acces în sediul PSD, fiind ţinuţi în faţa porţii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(380 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Servicii medicale de calitate la standarde europene

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 30 septembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro