Vineri, 29 martie 2024 - 3:42:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PSD Prahova nu este de acord cu concedierea mai multor angajaţi din instituţiile subordonate Consiliului Judeţean!


26 ianuarie 2021

Într-un comunicat de presă, Grupul consilierilor judeţeni ai PSD şi PPUSL anunţă că nu vor vota mai multe proiecte în şedinţa de miercuri a Consiliului Judeţean Prahova. Printre proiectele denunţate de social democraţi se numără şi cele privind restructurarea unor posturi, decizii care ar duce la concedierea a aproximativ 300 de persoane.

Publicăm integral comunicatul PSD-PPUSL:

Consecvenţi principiului legalităţii elaborării proiectelor de hotărâre supuse aprobării deliberativului judeţean, consilierii judeţeni ai Partidului Social Democrat şi cei ai Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) nu vor participa la votul următoarelor patru proiecte de hotărâre ce se vor afla pe ordinea de zi a şedinţei programate pentru miercuri, 27 ianuarie a.c:

1. Aprobarea contractării unei finanţări rambursabile interne pentru asigurarea finanţării unor obiective de investiţii de interes judeţean;

2. Desfiinţarea Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi de Întreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova;

3. Reorganizarea aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Prahova şi aprobarea organigramei, a statului de funcţii şi a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare ale acestuia;

4. Desfiinţarea Direcţiei Judeţene de Pază Prahova.

În ceea ce priveşte primul proiect, care se referă la contractarea unui împrumut, acum, înainte de aprobarea Bugetului judeţului Prahova, îl considerăm hazardat, lipsit de temei şi cel puţin discutabil, o decizie documentată în acest sens putându-se lua numai după clarificarea tuturor componentelor Bugetului propriu al Consiliului Judeţean, pe care, potrivit legii, ni-l dorim dezbătut în cel mai scurt timp.

În privinţa ultimelor trei proiecte enumerate mai sus, care vizează desfiinţarea celor două direcţii aflate acum în subordinea Consiliului Judeţean Prahova şi, respectiv, reorganizarea aparatului de specialitate al C. J. Prahova, consilierii noştri judeţeni nu pot fi de acord cu repetarea greşelilor deja sancţionate de instanţele de judecată ca urmare a erorilor de fundamentare.

Consilierii noştri vor respinge orice iniţiativă insuficient fundamentată, care poate avea urmări de natură juridică, dar şi de natură socială, atât pentru instituţia Consiliului Judeţean Prahova, cât şi pentru membrii deliberativului judeţean.


Grupul consilierilor judeţeni PSD, PPU (s-l) Prahova

26 ianuarie 2021


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro