Luni, 29 aprilie 2024 - 5:22:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Emilia Şercan: “Autorităţile statului au orchestrat o operaţiune de kompromat împotriva mea. Acum încearcă să o muşamalizeze”


4 aprilie 2022

Jurnalista Emilia Şercan a fost hărţuită, intimidată şi discreditată prin “prin mijlocirea şi complicitatea unor oficiali ai statului român!”, după materialul despre plagiatul lui Nicolae Ciucă.

“Am decis acest lucru pentru că, de data aceasta, jucătorul-cheie este chiar statul român: o probă pe care am furnizat-o Poliţiei Române pentru a identifica autorul unei infracţiuni de violare a vieţii private a fost scursă din dosar în aceeaşi zi, devenind baza unei ample operaţiuni de kompromat”, a anuntat Şercan.

Jurnalista acuză şi Poliţia că ar fi scurs date din plângerea sa penală, făcută după ce a fost ameninţată în urma publicarii materialului în care îl acuza pe premierul Nicolae Ciucă că a plagiat în teza de doctorat.

"Autorităţile statului român au orchestrat o operaţiune de kompromat împotriva mea pe care, după ce am descoperit-o şi reclamat-o, au încercat să o muşamalizeze!

Am decis să denunţ public acţiunile de discreditare şi intimidare la care sunt supusă după 18 ianuarie 2022, data la care am dezvăluit că teza premierului României, Nicolae Ciucă, este plagiată.

Am decis acest lucru pentru că jucătorul-cheie în această operaţiune este chiar statul român: o probă pe care am furnizat-o Poliţiei Române pentru a identifica autorul unei infracţiuni de violare a vieţii private a fost scursă din dosar în aceeaşi zi, iar ulterior a devenit baza unei ample operaţiuni de kompromat.

Am acordat timp organelor de cercetare penală – Parchet şi Poliţie – să ancheteze scurgerea de informaţii pe care am reclamat-o la data de 18 februarie 2022.

Vreme de 45 de zile nu am fost nici măcar audiată în dosarul deschis ca urmare a plângerii prin care am reclamat scurgerea de informaţii, iar timp de 19 zile Parchetul şi Poliţia au refuzat să îmi comunice numărul de înregistrare a dosarului penal!

Am decis să vorbesc public atât despre operaţiunea de intimidare a cărei ţintă sunt, cât şi despre operaţiunea paralelă, cea de muşamalizare a scurgerii de informaţii, derulată cu complicitatea conducătorilor unor instituţii ale statului. ",
a scris Emilia Şercan pe pagina sa de Facebook.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro