Vineri, 10 iulie 2020 - 9:00:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Lia Olguţa Vasilescu, vicepreşedintele PSD atacă dur PNL


14 iulie 2013

Primarul municipiului Craiova a postat pe contul de facebook al municipiului un mesaj dur la adresa partenerilor de guvernare, pe care i-a condamnat pentru modalitatea în care au reacţionat după condamnarea la cinci ani de închisoare a ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu.

“Ce partid de doi bani! Nici preşedintele, nici măcar pupilul care îşi datorează cariera politică lui Fenechiu şi a ajuns, la rândul său, ministru cu ajutorul acestuia, "nu comentează decizia Justiţiei". Aşa vă ia Gaia pe toţi şi voi vă pititi! De parca ar fi Justiţia Divina! Cel mai bun ministru la Transporturi, de câţiva ani încoace, care a deblocat fondurile UE, a facut să se ruşineze fetele mari din PNL! ” a postat pe contul de facebook vicepreşedintele PSD.

Mai mult decât atât într-o postare anterioară pe contul de socializare aceasta a comparat pedeapsa primită de către Relu Fenechiu cu cazul bătrânului omorât pentru că a traversat prea încet strada.

„Dementul care a omorât un bătrân fiindcă traversa prea încet pentru gustul lui, a primit şase ani închisoare. DNA cere condamnare de 15 ani închisoare pentru Fenechiu, pentru corupţie, bănuiesc. Ca dovadă că e mai grav să fii antibăsist decât să omori oameni din senin”, a scris primarul Craiovei.

Fostul ministru al Transporturilor, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul Transformatorul. După această sentinţă care nu este definitivă, premierul Victor Ponta si-a asumat interimatul ministerului Transporturilor, iar liberalii au anunţat că la începutul săptămânii vor nominaliza o altă persoană care să preia portofoliul Transporturilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(73 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 9 iulie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro