Marţi, 13 aprilie 2021 - 5:03:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

PSD Ploieşti: Nici ninsoarea nu-l ascultă pe primarul Dobre!


23 martie 2018Consilierii locali PSD Ploieşti crtitică modul în care este făcută deszăpezirea în municipiu, dar şi declaraţiile fanteziste ale primarului Dobre care susţinea că nu este cazul că şcolile să fie închise. Publicăm integral comunicatul PSD Ploieşti:

"Primarul Adrian Dobre a criticat decizia de suspendare a cursurilor în unităţile de învăţământ din Ploieşti. Domnia sa susţinea joi, 22 martie, că în municipiu vor fi întrunite toate condiţiile necesare pentru desfăşurarea în bune condiţii a cursurilor , inclusiv deszăpezirea străzilor.

În această dimineaţă, natura nu prea l-a ascultat pe edilul Ploieştiului, iar planurile de deszăpezire a municipiului nu au dat roade. Străzile sunt pline de zăpadă, iar pe trotuare este o adevărată aventură off road pentru cetăţeni.

PSD Ploieşti condamnă  atitudinea nepăsătoare a primarului Adrian Dobre faţă de cetăţenii care sunt obligaţi, şi la această oră, să suporte calvarul alb, atât pe străzi, cât şi pe trotuare.

Cu toate că se ştia despre codul portocaliu de ninsori abundente, edilul Ploieştiul a tratat totul cu deja obişnuita sa aroganţă şi nepăsare, fiind convins că meteorologii exagerează şi nu are cum să ningă în luna martie.

Natura însă a demonstrat că meteorologii au avut dreptate, iar ploieştenii fac haz de necaz, postând imagini...apocaliptice pe reţelele de socializare.

Treziţi-vă domnule Dobre! Ploieştiul are nevoie de deszăpezire, astăzi! Nu săptămâna viitoare şi nici peste o lună! Sau asteptaţi căldura verii ?

Şi dacă totuşi vreţi să rezolvaţi problema, sunaţi la Oradea, poate vă înscrie domnul primar Bolojan la cursuri de calificare la locul de muncă!"


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(404 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro