Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:06:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sebastian Ghiţă, rafale de mitralieră către şefa DNA


12 februarie 2018

Într-o inregistrare difuzată duminică seara de Antena 3, fostul politician Sebastian Ghiţă a făcut dezvăluri referitoare la şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Aflat în Serbia, Ghiţă a oferit detalii necunoscute până în prezent despre prezenţa lui Kovesi în casa acestuia de la Ploieşti.

„Această Kovesi a distrus o instituţie. Kovesi a fost la mine acasă. Au mai fost şi alte persoane atunci, s-o găsi cineva să confirme. Orice greşeală aş fi făcut, ajungeam în închisoarea lui Negulescu de la Câmpina. Ajungeam într-o cameră insalubră, voiau să mă umilească. Mi-e greu să spun acum”, a fost una dintre declaraţiile lui Ghiţă.

Ghiţă mărturiseşte că a rămas şocat de înregistrările audio în care procurorul Portocală, ajutat de Onea, reuşeşte să fabrice mai multe dosare, printre care şi cel al lui Sebastian Ghiţă.

„Eu am spus aceste lucruri în Parlamentul Romîniei, le-am spus şi Codruţei Kovesi, fără să bănuiesc această crimă. Ce am auzit astă seară este crimă. Onea, Portocală sunt nişte nemernici. Sunt neoameni, dar nu am crezut că o să aflu într-o zi că ştia şi Codruţa Kovesi de aceste practici, că era fericită, că de abia aştepta. Reprezintă o invenţie ceea ce a prezentat DNA în cazul meu. Acest Portocală mergea des prin Bucureşti şi se întorcea cu tot felul de poveşti. Este un om fără creier, fără minte, fără suflet, face o grămadă de lucruri rele.”

”Nici Ceauşescu nu făcea aşa ceva”

”Nu aveam dovada dintr-un birou de la DNA şi dintr-o unitate din asta de elită, chestia asta pe care au vrut să i-o facă acelui domn Petran, e de domeniul fantasticului. Nici Ceauşescu nu făcea aşa ceva. Domnul Augustin Lazăr trebuie să îi aresteze mâine. Eu oricum voi face plângere penală. Tot timpul încearcă să influenţeze martori, fură hârtiile, strică calculatoarele. Noroc că noi avem toate hârtiile. Gândiţi-vă că aceşti oameni mâine arestează pe nu ştiu cine la DNA Ploieşti. Unul din martorii ăştia acoperiţi pe care i-au folosit. Mi-au făcut mie un dosar cum de ştiu acest lucru. Ştia tot oraşul ce făcea acest Portocală. Doar Bucureştiul nu voia să ştie. Inventau prejudicii, identităţi, fapte, falsificau percheziţii informatice” , a mai spus Sebastian Ghiţă.

Sebastian Ghiţă a promis că va reveni cu dezvăluiri.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro