Duminică, 11 aprilie 2021 - 12:32:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Stanoevici le propune românilor de pretutindeni să dea câte un euro pentru repatrierea decedaţilor


2 august 2014

Ministrul delegat Bogdan Stanoevici îi îndeamnă pe românii de pretutindeni să se gândească pe perioada vacanţei la ideea de a da câte un euro pe an în vederea înfiinţării unui fond de rezervă care să fie folosit pentru repatrierea decedaţilor sau pentru situaţii de urgenţă.

"Când s-a construit Atheneul Român, fiecare cetăţean a dat câte 1 Leu pentru finanţarea construcţiei. Şi astăzi avem o perlă arhitectonică de care suntem mândri. Dragii mei români de pretutindeni, vă dau o temă de gândire pe perioada vacanţei: dacă fiecare român din străinătate ar depune 1 Euro pe an (doar un an) într-un cont special, s-ar putea crea un fond de rezervă din care s-ar putea folosi diverse sume pentru plăţile necesare repatrierii decedaţilor sau pentru situaţii de urgenţă", scrie pe Facebook ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici.

Ministrul le explică românilor de pretutindeni că, dacă ar face un calcul simplu, ar vedea că acest cont special "se va putea autoalimenta din dobânda anuală".

"Ce înseamnă un euro pentru buzunarul fiecăruia??? Nu mare lucru. Dar cât de util ar putea fi pentru întreaga comunitate. Şi asta ar însemna solidaritate între românii de pretutindeni", mai scrie Stanoevici, subliniind că ideea sa poate este "nebună" sau poate este bună.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(218 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro