Vineri, 19 aprilie 2024 - 10:28:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Graţiela Gavrilescu la Cocorăştii Mislii VIDEO


28 noiembrie 2012

Deputatul Graţiela Gavrilescu, candidat pentru un nou mandat din partea USL în Colegiul 3, a participat, alături de Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, şi de senatorul Georgică Severin, candidat USL în Colegiul 1 Senat, la inaugurarea noului Centru Medical din comuna Cocorăştii Mislii.

Chiar dacă este membru PDL, Daniel Alexandru, primarul comunei Cocorăştii Mislii, i-a mulţumit Graţielei Gavrilescu pentru ajutorul pe care i l-a acordat  în cei patru ani de mandat de deputat  şi a afirmat despre aceasta că „a ştiut să asculte primarii din Colegiu, indiferent de culoarea lor politică”.

Parlamentarul liberal le-a spus celor aproximativ o sută de persoane prezente la inaugurarea Centrului Medical că partidul din care face parte „nu va tăia niciodată pensiile, salariile sau indemnizaţiile mamelor, nu va desfiinţa spitale şi nici nu va trimite medicii să lucreze în străinătate”.

Graţiela Gavrilescu a mai declarat că priorităţile viitorului Parlament vor fi mărirea alocărilor bugetare pentru sănătate şi învăţământ.

Dacă vrei să vezi ce le-a mai spus deputatul Graţiela Gavrilescu locuitorilor din Cocorăştii Mislii urmăreşte materialul VIDEO.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro